Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa MiTo получи 5 звезди от Euro NCAP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетези неща са субективни - голям джип от типа на ленд крузър или ленд ровър със рейтинг примерно 3 (не казвам, че на конкретните модели е толкова) е доста по сигурен от малка кола с 5...
пасивната безопаснот на голям джип е ужасна ...
малък жип тип самурай няма пасивна безопасност изобщо
даже 3 звезди е много
аре ако е сув има некъф шанс да се докопа до цели 3 звездиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеизобщо не е вярно
пасивната безопаснот на голям джип е ужасна ...
малък жип тип самурай няма пасивна безопасност изобщо
даже 3 звезди е много
аре ако е сув има некъф шанс да се докопа до цели 3 звезди
в реалния свят с такъв сув имаш много по големи шансове да оцелееш при сблъсък с лек автомобилsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеговорим за голем камион от типа на ескалейд и гл и рейндж ровър...
в реалния свят с такъв сув имаш много по големи шансове да оцелееш при сблъсък с лек автомобил
приятно гледане
еспас + дискоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение156 SW '02
Comment
-
Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщениеколега да не си объркал линка или аз не схващам
http://www.rs-auto.bg/videos/play/989/
това е правилниятНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Търти не си прав тук. Жипките са доста по-сигурни вече от леките аФтомобили. Гледал съм краштестове на Лендкрузер ЛС200 и новите Мерници искам да ти кажа че е страшно ако се уцелиш челно с тях с лека кола. Въпрос на постройка
За старите кошници дето са излезле не от автозавод а от тухларна няма какво да говорим те са с -5 звезди'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=i4Tmk-uufGw
Това не помня дали е публикувано във форума, но определено добрата конструкция е от най-голямо значение. При джиповете конструкторите имат много по-голяма свобода, щото теглото при тях не е толкова решаващо, както при малка градска кола. Поне така си мисля.
Иначе тук Кю7 понамачква 500, но ако се ударят с една и съща скорост в стълбове например не знам кой ще има по-голям шанс, щото силата на удар при двутонната кола би трябвало да е и 2 пъти по-голяма, отколкото при 1000 килограмовата?!
Comment
-
абе, Търтей, недей така де!!!
един познат горе за към Алеко с чистак нов Патфайндер се беше ударил много лошо с една Фелиция и от шкодата не беше останало нищо, оня шкодаджията с счупена ръка и ребро (така съм запомнил, се съм сигурен), а Явката си слиза от Нисана и само се бил изплашил дали не е утрепал оня педер
имаше и едно клипче на краштест между 500 и Q7-познай какво ще ти се случи ако си във Фиата
друго си е масивната кола, друго е алуминиевите консерви
Comment
-
Накратко:
Предпочитам да се блъсна с 100км. в бетонена стена с МиТо вместо с Ленд Круизер...
Предпочитам да се намирам в ленд круизера ако се блъсне с МиТо...
За това понятията сигурност се разминават... И определено не искам да съм в джип с 3 звезди, защото изобщо не е безопасен...
А най-предпочитам с моята 155 да не се блъскамLast edited by VFTI; d.m.y г., 15:54.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment